Ring til os på

Tlf: 40 33 80 39

Eller skriv til

Klik her

Her finder du os

Lakkendrupvej 14

5892 Gudbjerg

ENTREPRENØR KURT FRANDSEN & SØN A/S
Lakkendrupvej 14
5892 Gudbjerg
Tlf.: 40338039
CVR: 10982340
kurt.frandsen@firma.tele.dk

Jord- og betonarbejde

Jord- og betonarbejde er et af hovedområderne hos Kurt Frandsen og Søn A/S, hvorfor denne type opgaver fylder meget i vores hverdag.

Betonarbejde og jordarbejde dækker over mange opgavetyper i forskellige størrelsesordner i både privat og offentligt regi. Vi varetager opgaver i alle afskygninger, hvad end der er tale om en mindre opgave i det private hjem eller en større opgave i forbindelse med nybyggeri eller renoveringsarbejde for en entreprenørvirksomhed.

Af jordarbejde udfører vi eksempelvis:

  • ​​Udgravning
  • ​Rydningsopgaver
  • ​Gravearbejde
  • ​Terrænregulering

Vi udfører jordarbejde i forbindelse med kabel- og ledningsarbejde, med belægninger og i forbindelse med renovering eller nyanlæg af kloaksystemer. Vi har også udført mange opgaver i forbindelse med udgravning af byggegrupper, når der skal bygges nyt og bygges til.

Inden for betonarbejde udfører vi blandt andet:

  • ​​Støbning af sokler
  • Støbning af fundamenter til gulve og vægge
  • ​Armeringer

Al betonarbejde kræver erfaring og ekspertise og skal derfor udføres af fagfolk med indgående kendskab til de forskellige metoder og materialer. Med Kurt Frandsen og Søn A/S på opgaven er du garanteret mere end 40 års erfaring i branchen og dygtige fagfolk, der lægger vægt på et solidt, godt og holdbart håndværk i høj kvalitet.

Jord- og betonarbejde i høj kvalitet

Vi gør kun brug af gennemtestede og moderne metoder, som vi ved, giver holdbare løsninger i forbindelse med betonarbejdet, og med en stor og alsidig maskinbeholdning, er der ikke den type opgave inden for hverken beton- eller jordarbejde, vi ikke kan varetage.

Med base i Gudbjerg udfører vi meget jordarbejde og betonarbejde på Sydfyn, men vi dækker hele Fyn og varetager også gerne din næste opgave! Så ring gern​e til os på 40 33 80 39 eller send en mail, og lad os sammen finde den helt rigtige løsning til dit jord- eller betonarbejde.

​Firmaoplysninger

Entreprenør Fyn
​​CVR: 10982340

Her finder du os

Lakkendrupvej 14

5892 Gudbjerg

Kontaktoplysninger