Ring til os på

Tlf: 40 33 80 39

Eller skriv til

Klik her

Her finder du os

Lakkendrupvej 14

5892 Gudbjerg

ENTREPRENØR KURT FRANDSEN & SØN A/S
Lakkendrupvej 14
5892 Gudbjerg
Tlf.: 40338039
CVR: 10982340
kurt.frandsen@firma.tele.dk

Kloak-tv/tv-inspektion

Er der problemer med kloakken, kan en tv-inspektion være den rette løsning for at lokalisere problemet.

Hos Kurt Frandsen og Søn A/S tilbyder vi kloak-tv på hele Sydfyn, hvor vi inspicerer huskloakker for private såvel som for forsikringsselskaber i forbindelse med en skade.

Vi udfører kloak-tv i forbindelse med:

​·​Utætheder

·​Brud på kloakrør

·​Lokalisering s af rørbrud

·​Forstoppelser

·​Sætningsskader

·​Rotteskader/-bekæmpelse

·​Lokalisering af fremmedlegemer i kloakken

·​Rodskader

Med kloak-tv kan vi med stor præcision finde ud af, hvad der forårsager forstoppelsen eller problemet i kloakken, ligesom vi kan udføre et lejlighedsmæssigt tjek af kloakken og dermed komme eventuelle problemer i forkøbet. Vi foretager tv-inspektion af alle typer kloakrør.

Spar penge med en tv-inspektion

Ved at foretage et tjek af kloakken med kloak-tv, kan der spares mange penge og unødvendig tid, arbejde og bekymringer. For ved at undersøge problemet med en tv-inspektion kan vi undgå at skulle grave hele kloaksystemet op for at finde den nøjagtige placering af skaden.

Vores moderne og avancerede udstyr kan vise præcis, hvor utætheden eller forstoppelsen befinder sig, hvorfor vi ved præcis, hvad der skal gøres, og hvor der skal graves.

Kloak-tv ved huskøb

Står du midt i en bolighandel, kan vi også anbefale at udføre en tv-inspektion af kloaksystemet. På den måde får du en præcis oversigt over afløb og kloaksystemets tilstand, således unødvendige overraskelser med anlægget og afløbssystemet undgås, efter købet er gjort. Udstyret til kloak-tv giver ligeledes en rapport, som kan bruges i boligforhandlingerne.

Med mere end 40 års erfaring i branchen er du som kunde garanteret en korrekt og holdbar løsning, når vi står for arbejdet med kloakken. Vi står for kvalitetsbevidste løsninger og giver altid kompetent og saglig rådgivning med henblik på den konkrete sag og dine ønsker og behov.

Kontakt os gerne på telefon 40 33 80 39 for yderligere oplysninger om kloak-tv.

​Firmaoplysninger

Entreprenør Fyn
​​CVR: 10982340

Her finder du os

Lakkendrupvej 14

5892 Gudbjerg

Kontaktoplysninger