Ring til os på

Tlf: 40 33 80 39

Eller skriv til

Klik her

Her finder du os

Lakkendrupvej 14

5892 Gudbjerg

ENTREPRENØR KURT FRANDSEN & SØN A/S
Lakkendrupvej 14
5892 Gudbjerg
Tlf.: 40338039
CVR: 10982340
kurt.frandsen@firma.tele.dk

​Nedbrydning af bygninger

Kurt Frandsen og Søn A/S er din professionelle samarbejdspartner inden for nedbrydning.

Vi udfører nedrivning af diverse udtjente bygninger, og uanset opgavens omfang og karakter sikrer vi en kontrolleret, kvalitetssikker og professionel nedbrydning.

Vi foretager blandt andet nedbrydning af:

  • ​Bygningsværker
  • ​Parcelhuse
  • ​Småhuse
  • ​Kontorvirksomheder
  • ​Andre bygninger

Vi foretager alle typer nedrivninger og nedbrydninger og tilbyder derfor både totalnedbrydninger, nedbrydning af stålkonstruktioner samt demontering af bygningsdele.

En sikker og professionel nedbrydning kræver erfaring og ekspertise på området – og det har vi.

Fokus på sikkerhed

Når en bygning skal nedbrydes, kræver det nemlig lige så stor ekspertise og professionel snilde, som selve opbygningen tog i sin tid. Her skal der tages højde for sikkerhed og miljø, ligesom der skal tages hensyn til såvel medarbejdere som omkringliggende naboer og bygninger.

Vores dygtige fagfolk har den rette tekniske baggrund, mangeårig erfaring og det rette materiel til at foretage alle former for nedbrydninger i højeste kvalitet og med sikkerheden i centrum.

Vi varetager nedbrydningen fra start til slut, hvilket betyder, at vi også står for det indledende arbejde, hvor en nøje planlægning, tilrettelæggelse og gennemgang af bygning og konstruktioner sikrer et forsvarligt nedbrydningsarbejde.

Bortskaffelse af affald

Når vi har udført en nedbrydning, sørger vi naturligvis også for det efterfølgende oprydningsarbejde. Her står vi bortskaffelse og deponering af affald og materialer på den helt rigtige og miljømæssige måde, ligesom vi rydder terrænet renset og planeret.

På den måde står pladsen klar til nyt byggeri, når vi har stået for nedbrydningen.

Søger du en erfaren entreprenør på Fyn til at stå for en professionel og korrekt nedbrydning, så kontakt os på telefon 40 33 80 39 og få et uforpligtende tilbud.

​Firmaoplysninger

Entreprenør Fyn
​​CVR: 10982340

Her finder du os

Lakkendrupvej 14

5892 Gudbjerg

Kontaktoplysninger